Η PMG προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη στη γλώσσα σας

Γιατί να επιλέξετε την Privacy Management Group

Privacy Management Group, Κύπρος - ΕπικοινωνίαΕίμαστε ευτυχείς που δείξατε ενδιαφέρον για την Privacy Management Group και τις υπηρεσίες μας. Κερδίζουμε την αφοσίωση απαιτητικών πελατών  παρέχοντάς τους κορυφαία προϊόντα, υπηρεσίες, ανταμοιβές και οφέλη.

Το καλό είναι ο εχθρός του τέλειου!

Παγκόσμιοι ηγέτες στην εξυπηρέτηση πελατών, προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους πελάτες μας, να τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, και να πηγαίνουμε πάντα ένα βήμα παραπέρα για να τους βοηθήσουμε. Το όνομά μας αντιπροσωπεύει την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση και την αναγνώριση. Αυτή ακριβώς η υπόληψή μας προσελκύει πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες, εμπνέει το προσωπικό μας, και εκτιμάται από την πελατεία μας. Το όνομα και οι παροχές μας συνεχίζουν να μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Υπάρχει λόγος που αποκαλούμε τους πελάτες μας επιχειρηματικούς συνεργάτες: Τους αντιμετωπίζουμε ως τέτοιους. Οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες εκτιμούν την προσωπική αναγνώριση που παίρνουν από την Privacy Management Group, τη φροντίδα που απολαμβάνουν οπουδήποτε και αν βρίσκονται, οποτεδήποτε μας χρειάζονται.

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για την εταιρεία μας, την ομάδα μας και την καθημερινή επιχειρηματική μας δραστηριότητα, έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα μικρό εταιρικό βίντεο (διάρκεια προβολής: 2:15 λεπτά)

Πιστοποιημένοι με ISO 9001:2015 (τελευταία εξέταση: Απρίλιος 2016)

Γραφείο Κύπρου

Privacy Management GroupLtd.

Οδός Λόρδου Βύρωνος 61-63

Λάρνακα, 6023

Κύπρος (Eυρωπαϊκή Ένωση)

Privacy Management Group, Κύπρος - Επικοινωνία

 Ώρες Λειτουργίας

Γραφείο Κύπρου

Δε – Πα 9.00 πμ – 3.00 μμ (GMT+2)

Μπορείτε να μας βρείτε μέσω email στο backoffice@cyprus-company-for.gr
ή τηλεφωνικά στον ακόλουθο αριθμό:

Privacy Management Group, Κύπρος - Επικοινωνία
(+357) 240 204 00